TERMINARZ WOJEWÓDZKIEGO KONKURSU GASTRONOMICZNEGO
- do 30 września – przesłanie przez szkoły propozycji
zadań testowych i tematyki wiodącej
- do 30 października – poinformowanie szkół o temacie
wiodącym konkursu
- do 15 listopada - przesłanie zgłoszenia udziału szkoły
w konkursie na adres Komitetu Głównego Konkursu
- do 15 grudnia – przeprowadzenie I etapu konkursu
- do 15 stycznia – przesłanie zgłoszenia uczniów do
udziału w II etapie konkursu na adres Komitetu Głównego Konkursu oraz
organizatora
- do 30 stycznia – przesłanie przez organizatora do
Komitetu Głównego konkursu wniosku o powołanie Wojewódzkiej Komisji
Konkursowej wraz z innymi dokumentami
- do końca lutego – powołanie Wojewódzkiej Komisji
Konkursowej oraz akceptacja organizacji konkursu przez Komitet Główny
Konkursu
- do 30 marca – przeprowadzenie II etapu konkursu
- w
ciągu 7 dni od zakończenia konkursu przesłanie przez organizatora na adres Komitetu Głównego
sprawozdania wraz z całą dokumentacją z II etapu konkursu
- do 15 kwietnia – Komitet Główny Konkursu przesyła
informację nt. konkursu do Kuratorium Oświaty.