TERMINARZ WOJEWÓDZKIEGO KONKURSU GASTRONOMICZNEGO

 

 

  1. do 30 września – przesłanie przez szkoły propozycji zadań testowych i tematyki wiodącej
  2. do 30 października – poinformowanie szkół o temacie wiodącym konkursu
  3. do 15 listopada - przesłanie zgłoszenia udziału szkoły w konkursie na adres Komitetu Głównego Konkursu
  4. do 15 grudnia – przeprowadzenie I etapu konkursu
  5. do 15 stycznia – przesłanie zgłoszenia uczniów do udziału w II etapie konkursu na adres Komitetu Głównego Konkursu oraz organizatora
  6. do 30 stycznia – przesłanie przez organizatora do Komitetu Głównego konkursu wniosku o powołanie Wojewódzkiej Komisji Konkursowej wraz z innymi dokumentami
  7. do końca lutego – powołanie Wojewódzkiej Komisji Konkursowej oraz akceptacja organizacji konkursu przez Komitet Główny Konkursu
  8. do 30 marca – przeprowadzenie II etapu konkursu
  9. w ciągu 7 dni od zakończenia konkursu przesłanie przez organizatora  na adres Komitetu Głównego sprawozdania wraz z całą dokumentacją z II etapu konkursu
  10. do 15 kwietnia – Komitet Główny Konkursu przesyła informację nt. konkursu do Kuratorium Oświaty.