WYKAZ SZKÓŁ WOJEWÓDZTWA LUBUSKIEGO UCZESTNICZĄCYCH W W II ETAPIE

WOJEWÓDZKIEGO KONKURSU GASTRONOMICZNEGO

w roku szkolnym 2010/2011 pod hasłem „Tęcza europejskich smaków”

 

LP.

IMIĘ I NAZWISKO UCZNIA

KLASA, ZAWÓD,

SZKOŁA

IMIĘ I NAZWISKO NAUCZYCIELA

(PRACODAWCY) SZKOLĄCEGO

LICZBA PUNKTÓW

MIEJSCE SZKOŁY/ZESPOŁU

1.

Marta Wisełka

Maciej Przybyła

IV  technik żywienia i gospodarstwa domowego,

Zespół Szkół Zawodowych

im. S. Staszica

67-300Szprotawa

ul. Koszarowa 10

 

Mirosława Bobrowska

89,5

I

2.

Elżbieta Kulig

Michał Kotarski

IV technikum - kucharz,

Zespół Szkół Ekonomicznych

 65-401 Zielona Góra

ul. Długa 5

 

Dorota Patelak

88,1

II

3.

Martyna Szarkowicz

Łukasz Jurewicz

II technik-kucharz,

Zespół Szkół i Placówek

Kształcenia Zawodowego

65-392  Zielona Góra

ul. Botaniczna 66

 

Jan Korsak

83,2

III

4.

Karolina Kaczyńska

Wojciech Korsak

III - technik organizacji usług gastronomicznych,

Zespół Szkół Ogólnokształcących

i  Technicznych

68-200  Żary

ul. Zielonogórska 23

 

Kazimiera Baranowska

81,2

IV

5.

 

 

Katarzyna Horaczy

Karina Średniawa

 

 

 

III technikum  - technik żywienia i gospodarstwa domowego,

Zespół Szkół Rolniczych

im. W. Witosa

68-200  Żary

ul. Górnośląska 26

 

Ewa Świryda-Kałuża

74,7

V

6.

Adam Lelewer

Bartosz Szwaracki

III technikum –technik organizacji usług gastronomicznych,

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych

im. gen. Władysława Sikorskiego

66-100 Sulechów

ul. Piaskowa 53

 

Regina Kaszubska

72,1

VI

7.

Sonia Spychała

Andżelika Świątek

III technikum - technik żywienia i gospodarstwa domowego,

Zespół Szkół Technicznych

im. Tadeusza Kościuszki

66-200 Świebodzin

Ul. Żaków 1

 

Iwona Bącela

60,7

VII

8.

Magdalena Ceglarz

Patrycja Dudek

III technik żywienia i gospodarstwa domowego,

Zespół Szkół Technicznych

im. Władysława Reymonta

68-300 Lubsko

ul. Powstańców Wlkp. 2

 

Olga Białkowska- Śmigiel

57,7

VIII