TERMINARZ
WOJEWÓDZKIEGO KONKURSU GASTRONOMICZNEGO
- do 30 września – przesłanie przez szkoły propozycji zadań
testowych i tematyki wiodącej
- do 30 października – poinformowanie szkół o temacie
wiodącym konkursu
- do 15 listopada - przesłanie zgłoszenia udziału szkoły w
konkursie na adres Komitetu Głównego Konkursu
- do 15 grudnia – przeprowadzenie I etapu konkursu
- do 15 stycznia – przesłanie zgłoszenia uczniów do udziału
w II etapie konkursu na adres Komitetu Głównego Konkursu
- do 30 stycznia – przesłanie przez organizatora do Komitetu
Głównego konkursu wniosku o powołanie Wojewódzkiej Komisji Konkursowej
wraz z innymi dokumentami
- do końca lutego – powołanie Wojewódzkiej Komisji
Konkursowej oraz akceptacja organizacji konkursu przez Komitet Główny
Konkursu
- do 30 marca – przeprowadzenie II etapu konkursu
- w ciągu 7 dni od zakończenia konkursu przesłanie przez organizatora
na adres Komitetu Głównego sprawozdania wraz z całą dokumentacją z II
etapu konkursu
- do 15 kwietnia – Komitet Główny Konkursu przesyła
informację nt. konkursu do Kuratorium Oświaty.